Hoe te bestellen?

Voorwaarden

  • Levertijd te koop staande schilderijen: binnen 1 week na betaling
  • Levertijd servies of op verzoek gemaakte schilderijen wordt in overleg bepaald  Uw krijgt foto’s van het eindresultaat via de mail. Indien u tevreden bent kunt u betalen en krijgt u na betaling binnen een week uw bestelling geleverd
  • Prijzen: zoals op de website aangegeven exclusief verzendkosten
  • Bezichtigen van schilderijen en/of servies, Via foto’s via de mail of op
    afspraak in Den Haag
                 

Mogelijkheden

De doeken zijn van canvas en worden beschilderd met acrylverf. Alle maten en afmetingen zijn mogelijk. (voor linnen doeken en doeken die op maat moeten worden gemaakt betaald u een meerprijs) Je kunt een persoonlijk schilderij laten maken, dat goed past bij een gebeurtenis, iemands karaktereigenschappen, een bepaald interieur of een nieuwe kinderkamer. Dit kan via de mail met behulp van foto’s en omschrijvingen van de persoon, de gebeurtenis of de ruimte waarvoor je een schilderij zoekt.
Als je een voorbeeld op de website ziet dat je aanspreekt, kun je een schilderij in dezelfde stijl bestellen. Ieder schilderij of blijft natuurlijk uniek.

Bij Kaats & Kozy kun je ook handbeschilderd porseleinen servies bestellen. Schalen, gebaksbordjes, theepotjes, etc…. Als je iets origineels wilt geven bij een bijzondere gebeurtenis kan naar wens een ontwerp worden gemaakt. Van geboortebordje tot bruidsschaal alles is mogelijk! Ook hier geldt ieder bordje is uniek!

Andere wensen?

Heb je verder zelf een leuk creatief idee, maar ben je niet zo goed in de uitvoering ervan of heb je wat hulp nodig. Vraag het aan Karin, wie weet kan zij je helpen of het voor jou maken!

 
Deze Website is gemaakt door Rewind Media, Alle Rechten voorbehouden.